Over ons

Domainports.com

Cargo containers, schepen, de oceaan; is Domainports een bedrijf in de maritieme sector? Nou, nee. Maar met onze wereldwijde domeinnamen varen we je wel naar de meest exotische bestemmingen die je maar kunt bedenken.

Aankoop en verkoop voor ondernemers
Met een jarenlange eigen trackrecord van aankoop en verkoop van succesvolle domeinnamen, wil Erik van der Schaaf (oprichter van Domainports) en zijn team nu andere ondernemers helpen met iets wat makkelijk lijkt, maar in de praktijk moeilijk is.

Een verkeerde domeinnaam
Een verkeerde domeinnaam zorgt namelijk voor slechte online vindbaarheid, doet afbreuk aan imago en blijft niet hangen. Maar met de juiste domeinnaam kom je overal!

De Cargo van Domainports.com

En laten we daar in onze haven nou net een flinke voorraad van hebben. Liefkozend noemen we onze domeinen, concepten en merken Cargo: vracht die klaar staat om uit te varen met de juiste kapitein.

Ben jij een kapitein zonder vracht of zonder schip? Wij helpen je verder!

Portable Wealth creëren (onze visie)

Domeinnamen van topkwaliteit, zijn als gewild vastgoed; de prijs stijgt met de waarde. Waarde in top domeinnamen zit o.a. in de mogelijkheid om een merk te ontplooien, de advertentiewaarde, zoekwoord kwaliteit en nog vele andere criteria. Daarnaast zit deze waarde niet vast in stenen (zoals bij vastgoed) maar is het portable. Je kunt het meenemen waar je ook met je bedrijf naar toe gaat.

Domainports.com selecteert unieke domeinen met een bewezen of potentiële waarde en prikkelt met bedrijfsconcepten om hieraan te koppelen. Portable wealth dus!

Of het nu gaat om een unieke domeinnaam voor je nieuwe product of dienst, een internet concept waar je makkelijk geld mee kunt verdienen of een kant en klaar bedrijfsplan om aan te bouwen;

Domainports.com is de haven en jij mag de vracht (cargo) uitvaren naar de bestemming van jouw keuze!

Onze missie

Domainports.com heeft het kopen, ontwikkelen en verkopen van domeinnamen en (internet)concepten voor zowel B2B en B2C als doel.