Portable wealth (Cargo)

Ready? Set. CarGo!

In een wereld waar iedereen online met elkaar verbonden is, en je een product wereldwijd in één muisklik kan presenteren is ondernemen nog nooit zo makkelijk geweest. Je hebt een fantastisch product, dienst of bedrijfsconcept. Ready? 

Niet helemaal.

Een huis is zo goed als de fundering

Je hebt nog een website nodig. Jouw eigen podium om te laten zien wie je bent en waar je product voor staat. Het is natuurlijk verleidelijk om dan meteen te beginnen met het uitdenken van een fantastisch design of een oogstrelend kleurenpallet. Maar, net als bij een huis begint een geweldige website, met een sterke fundering en dus een top domeinnaam Set. 

Zo herken je een goede domeinnaam (de 3 checks)

Het verkrijgen van het juiste domein kan erg lastig zijn. Want waar begin je? De meest simpele .nl en .com versies zijn al bezet, of het kost een vermogen om ze te verkrijgen. Een goede domeinnaam moet in ieder geval aan de volgende eisen voldoen:

Check 1: De naam past bij of vergroot je merkidentiteit;
Check 2: De naam is slim, uniek en aanstekelijk;
Check 3: De naam is niet te lang en zonder spelfouten;

Waarom is een domeinnaam je investering waard?

1. Je raakt een domeinnaam nooit kwijt: een domeinnaam kan niet worden gestolen, kapotgemaakt of verloren.

2. Het is portable wealth: een domeinnaam kan je overal ter wereld, wanneer je maar wilt ontplooien en met je meenemen. Net als cargo eigenlijk!

3. Investeringswaarde: net als vastgoed in de randstad, worden goede domeinnamen steeds schaarser in de snelgroeiende online economie. Een goede domeinnaam kan zich later als goede investering uitbetalen.

Kortom: Een goed domein kan je helpen jouw doelen beter te bereiken dan  zonder die domeinnaam. En het is ook nog eens een investering in steeds schaarser wordende online vastgoed. CarGo!

Cargo voor jou (wij gaan voor je aan de slag!)

Wij zijn experts op het gebied van domeinen. Liefkozend noemen we het onze vracht (cargo). We weten de bestaande pareltjes voor je te vinden en hebben deze veelal al op een presenteerblaadje voor je om mee aan de slag te gaan.

Daarnaast creëren we unieke namen voor geheel nieuwe domeinen en helpen je bemiddelen als je een domeinnaam op het oog hebt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.